Santrancı eğlenerek öğreniyorlar

Santrancı eğlenerek öğreniyorlar
25 Mayıs 2024 Cumartesi 11:19

banner9

Tohum Kids Kreş ve Anaokulu'nda eğitim gören minikler, satranç derslerini eğlence dolu anlara dönüştürüyor. Okulun pedagojik yaklaşımları çerçevesinde, stratejik düşünme ve problem çözme becerilerini geliştirmek amacıyla verilen satranç dersleri, öğrencilerin büyük ilgisini çekiyor.

Her hafta düzenlenen satranç derslerinde, minik öğrenciler oyun tahtasında hamleler yaparken hem eğleniyor hem de öğreniyor. Öğrenciler, oyun aracılığıyla dikkatlerini toplama, plan yapma ve geleceği öngörme becerilerini geliştiriyor. Dersler, eğitmenler tarafından hazırlanan çeşitli aktivitelerle daha da zenginleştiriliyor ve çocukların ilgisini sürekli canlı tutuyor.

Tohum Kids Kreş ve Anaokulu'nun bu yenilikçi yaklaşımı, öğrencilerin gelişimine büyük katkı sağlıyor. Satranç dersleri, miniklerin zihinsel gelişimini desteklerken, eğlenerek öğrenme modelinin de başarılı bir örneğini oluşturuyor.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.