Tatar başarılı sporcuları kutladı

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, uluslararası müsabakalara başarı kazanan sporcuları kutladı.

Tatar başarılı sporcuları kutladı
25 Ağustos 2024 Pazar 15:02

banner9

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, uluslararası müsabakalara başarı kazanan sporcuları kutladı.

Tatar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, Kıbrıslı Türk Yüzücü Doğukan Ulaç’ı ve milli bisikletçi Emre Kaplan’ı tebrik etti.

Tatar, Ulaç’ın Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı’nda ikinciliği elde ettiğini belirterek “Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi tarafından düzenlenen ve Türkiye dahil 78 ülkeden 2 bin 836 yüzücünün katıldığı Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı’nda, genel klasmanda küçük bir farkla ikinciliği kazandı.” dedi.

Tatar, milli bisikletçi Emre Kaplan için mesajında ise “Çin' de 'Dünya Gençler Pist Bisikleti Şampiyonası’nda' finale yükselen Milli Bisikletçimiz Emre Kaplan'ı yürekten kutluyorum. Finalde başarılarının devamını diliyorum.” ifadelerine yer verdi.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.